Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban dă ordin armatei PNL: Racolați TOT!

ludovic orban

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut tuturor liderilor PNL să înceapă să racoleze parlamentari în vederea trecerii moțiunii de cenzură. La începutul acestui an, liderii PNL anunțau că ei nu doresc să facă Guvern cu ajutorul traseiștilor, dar se pare că între timp s-au răzgândit.

”Există multe deosebiri, dar și multe asemănări între mine și Cătălin Predoiu. O asemănare am descoperit-o de curând: și eu, și domnul Predoiu suntem în atenția imediată a domnului Ponta, care a trimis Corpul de Control să ne dea pe mâna DNA, bineînțeles, pe niște povești!

Corpul de Control este folosit de Victor Ponta pentru că îi este frică de Cătălin Predoiu, de Alina Gorghiu, de Vasile Blaga, de mine sau, așa cum spune Alina Gorghiu, îi este frică și de umbra lui”, a spus Ludovic Orban.

Orban le-a cerut tuturor liderilor PNL, inclusiv celor din județe, să contribuie cu toții la racolarea de parlamentari pentru obținerea majorității PNL în Parlament. ”Să nu închideți ușa în nas niciunui parlamentar care dorește să semneze moțiunea de cenzură! Nu este în interesul PNL să plece acasă Victor Ponta, este în interesul național!”

La ora actuală, Ponta otrăvește fântânile, pârjolește ogoarele pentru că știe că noi vom fi cei care vom guverna. Este răspunderea noastră să-l trimitem acasă pe Victor Ponta pe data de 5 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.