Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban a evitat să răspundă despre poziția lui Dacian Cioloș privind lista scurtă de la Vila Lac - 'Aș prefera să nu comentez'

Facebook
Ludovic Orban

Ludovic Orban a evitat să răspundă la întrebările legate de poziția lui Dacian Cioloș în legătură cu lista scurtă pentru alcătuirea guvernului.

Întrebat dacă Cioloș a avut nemulțumiri privind prezența în guvern a lui Sorin Cîmpeanu Orban a spus: „Aș prefera să nu comentez. Vom discuta aceste lucruri cu partenerii noștri. Cred ca înaintea oricărei poziționări publice e necesar dialogul si luare unei decizii ce sa ne reprezinte”.

Citește și: 'Am adus 300.000 de euro pentru campania din 2009-Situația mea și a soțului permitea', a spus Udrea în fața instanței -A explicat că nu știe nimic despre fapte

Întrebat și dacă Cioloș a avut o nemultumire legat de lista scurta de la Vila Lac Orban a continuat: „Azi Parlamentul României a investit guvernul. Cred ca asta e cel mai important lucru. Cred ca parlamentarii din grupul minoritatilor au avut încredere si au investit Guvernul.

Putem fi siguri ca odată guvernul investit cu puteri depline va avea capacitatea de a pune bazele reluării capacității economice, pentru campania de vaccinare”, a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.