Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban face apel la trei miniştri de la PNL, USR şi UDMR - Elevii au de suferit pentru că Guvernul a 'uitat' să emită norme metodologice

Facebook
Ludovic Orban

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PNL Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Focşani, că la prima şedinţă a coaliţiei de guvernare se va discuta problema decontării de către autorităţile locale a transportului şcolar, menţionând că trebuie emise normele metodologice de aplicare în acest sens a legii.

Orban a participat la dezbaterea pe tema Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), organizată la Consiliul Judeţean Vrancea.

Cu acest prilej, preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a ridicat problema decontării transportului şcolar, menţionând că nu se pot deconta cheltuielile elevilor pentru că nu au fost emise normele de aplicare a legii care prevede gratuitatea transportului şcolar.

Ludovic Orban a menţionat că Ministerele Dezvoltării, Transporturilor şi Educaţiei trebuie să se înţeleagă în această problemă.

"Acolo problema este simplă - trebuie emise normele metodologice. Sunt implicate trei entităţi: Ministerul Dezvoltării, Transporturilor şi Ministerul Educaţiei. Ei acolo trebuie să se înţeleagă la bani, cum se zice, mai puţin la proceduri. La prima şedinţă a coaliţiei de guvernare pe care o vom avea, vom discuta acest subiect", a spus Orban, potrivit Agerpres.

La dezbatere au participat mai mulţi primari din Vrancea, precum şi europarlamentarul Siegfried Mureşan, deputaţii Ion Ştefan şi Ionel Dancă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.