Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban s-a dezlănțuit la adresa lui Iohannis și a lui Cîțu: 'Mi se pare ceva de noaptea minții. Parcă cineva le-a spălat creierele'

Administratia Prezidentiala
Orban Iohannis

Fostul lider PNL Ludovic Orban s-a dezlănțuit marți la adresa lui Florin Cîțu și a lui Klaus Iohannis, după propunerea lui Dacian Cioloș premier.

„Trebuie să fii cu ochelari de cal, orb, să nu te uiți în partidul tău și să vezi că ai foarte mulți oameni decenți, serioși, care pot gira funcția de premier. Eu nu mă cramponez neapărat de propunerea formulată de parlamentari. Pe de altă parte, să te duci la negocieri când țara arde, la ușă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu te duci să propui o soluție pentru rezolvarea crizei, mi se pare ceva de noaptea minții. Parcă cineva le-a spălat creierele, se duc ca orbeții către prăpastie”, a spus Orban.

Întrebat dacă implicarea lui Klaus Iohannis în politica internă a PNL arată că acesta este interesat să revină în fruntea partidului în 2024, Ludovic Orban a răspuns: „Nu cred. La modul în care s-a implicat în distrugerea PNL, la ce să mai vină în PNL, că dacă se mai implică mult nu o să mai rămână nimic din PNL”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.