Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim organizează expoziție de pictură în scop caritabil

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, organizează luni, 9 decembrie 2019, la ora 17:30, o expoziţie de pictură cu vânzare în scop caritabil. La deschidere va fi prezentă doamna profesor doctor Anca Gheorghiu, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, autoarea majorității exponatelor. Evenimentul va avea loc luni, în foaierul sălii "Carol I" din incinta Palatului Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (Str. Ion Ghica, nr. 4, sector 3, Bucureşti). Expoziţia va fi deschisă până vineri, 13 decembrie 2019. Suma obţinută în urmă vânzării tablourilor, va fi donată către Secţia de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu" din Bucureşti.

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH), eminamente creştin, este unicul moştenitor şi continuator legitim al spiritului şi tradiţiei Ordinului Templier medieval înființat în 1118 la Ierusalim și are ca scop apărarea credinței și a religiei creștine, promovarea virtuților cavalerești și ajutorarea celor aflați în nevoie. Ordinul este prezent în România din anul 2003 și își desfășoară activitatea prin intermediul Asociației „Magnus Prioratus Romaniae”, organizație privată, autonomă, voluntară, apolitică și non-profit.

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică, de utilitate publică. Are ca scop reprezentarea, apărarea şi susţinerea intereselor membrilor săi şi a celorlalţi operatori economici din municipiul Bucureşti în vederea dezvoltării comerţului, a industriei, a agriculturii şi a serviciilor corespunzătore cerinţelor economiei de piaţă. Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti este continuatoarea de drept a Camerei de Comerţ Bucureşti, indiferent de forma de organizare şi funcţionare sau denumirea avută de la înființare, în 1868, până în prezent, fiind practic nedesfiinţată de-a lungul istoriei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.