Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR calcă pedala suveranistă: 'Normalitatea este ameninţată astăzi de o Comisie Europeană ideologizată cu ideologia neomarxistă'

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere AUR, senatorul Claudiu Târziu, a afirmat, sâmbătă, că normalitatea de a fi pro-viaţă, pro-familie este ameninţată de o Comisie Europeană “ideologizată cu ideologia neomarxistă de la care emană o politică a urii şi o cultură a morţii”.

„Normalitatea este să fii pro-viaţă, pro-familie, pro-libertate pentru suveranitatea naţională, pentru spaţiul european aşa cum l-au gândit fondatorii UE, al păcii şi al prosperităţii, iar această normalitate este ameninţată astăzi de o Comisie Europeană ideologizată cu ideologia neomarxistă de la care emană o politică a urii şi o cultură a morţii. Noi trebuie să facem tot posibilul pentru a ne întoarce la normalitate cu Europa întreagă, Uniunea Europeană, cu ţara noastră”, a afirmat Claudiu Târziu, sâmbătă, la Constanţa, potrivit news.ro.

El a precizat că în 2024 există o şansă pentru a schimba aceste lucruri.

„Dumnezeu ne dă această şansă în 2024 s-au copt timpurile pentru conservatori, suveranişti, patrioţi pentru cei care ţin cu popoarele lor, cu neamurile lor şi cu tradiţia lor veche. Avem această şansă de a schimba lucrurile cu condiţia ca toţi conservatorii din Uniunea Europeană, din toate statele aparţinătoare Uniunii Europene să câştige alegerile. Şi odată câştigate vom putea influenţa politica Comisiei Europene, vom putea schimba lucrurile în bine. Asta este miza şi putem face acest lucru cu ajutorul singurului nostru aliat: poporul român. Doamne-ajută!”, a mai declarat Claudiu Târziu.

Alianţa pentru Unirea Românilor îşi prezintă, sâmbătă, candidaţii pentru alegerile europarlamentare în cadrul primului eveniment regional organizat la Centrul Expoziţional Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.