Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste anunţă un război al profesioniştilor cu Băsescu: Abia aştept să prezint probele

oreste

Oreste Teodorescu a devenit primul jurnalist dat în judecată de Traian Băsescu. Fostul preşedinte a fost deranjat de un articol de pe blogul lui Oreste, în care era acuzat că ar fi KGB-ist şi era numit "viitorul puşcăriaş de drept comun". De fapt, încă nu se ştie exact de ce s-a îndreptat Băsescu în instanţă împotriva lui Oreste, dar jurnalistul afirmă că abia aşteaptă să afle.

Vezi şi: Scandal MONSTRU! Traian Băsescu a dat în judecată un jurnalist. Care este motivul

"Un jurnalist nedat în judecată nu e un jurnalist serios. E amuzant. Aştept să văd. În întâmpinarea depusă la Secţia 4 spune doar că sunt pârât, nu şi motivul pentru care sunt pârât. Aşa că aştept şi eu să văd ce l-a nemulţumit pe preşedinte, ca să ştiu cum îmi pregătesc şi eu apărarea. De abia aştept. Am o curiozitate de adolescent la prima lui întâlnire. Aştept să văd ce-mi cere ce pretinde. Eu pot să-mi argumentez toate afirmaţiile pe care le-am făcut în articol. Bine, mai puţin aia cu viitorul deţinut de drept comun. Asta, mă rog, luând toate datele despre domnia sa, nici nu trebuie să fii profet ca să-ţi dai seama că acolo va ajunge. O să-i demonstreze istoria treaba asta. Aia cu KGB-istul, de abia aştept să pot să-mi prezint şi eu informaţiile şi probele pe care mă bazez. O să fie interesant, asta în mod sigur", a declarat Oreste Teodorescu pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: INTERVIU VIDEO - Directorul Institutului Diplomatic: Este România singură între prietenii lui Putin?

Întrebat dacă îşi va angaja un avocat sau se va reprezenta singur în instanţă, jurnalistul a precizat: "Cu avocat, fără, habar n-am. E prea necoaptă ştirea ca să pot să-mi dau seama. Eu mă voi apăra profesionist. Dacă şi domnia sa mă va reclama profesionist, atunci ar fi o întâlnire între profesionişti. Unul român şi altul mai puţin."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.