Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste Teodorescu sună ALARMA: 'MIZERIA pe care o pregătesc va exploda de sărbători. Grupul de la Scroviștea a dorit ca Realitatea TV să schimbe macazul'

Facebook / Oreste Teodorescu
oreste teodorescu

Oreste Teodorescu sună alarma, după evenimentele de la Realitatea TV! El a fost interzis pe postul de știri, iar în consecință, Rareș Bogdan a decis să nu mai facă emisiunea sa, ”Jocuri de putere”, cât timp Oreste nu va fi reprimit înapoi.

Însă, conform unor mesaje transmise de Oreste Teodorescu, ceea ce se întâmplă la Realitatea TV are conotații politice. ”Grupul de la Scroviștea” stă în spatele ultimelor mutări, spune el, adăugând că ”era nevoie ca Realitatea, printre foartele putine redute anti ciuma roșie sa schimbe macazul”. Vinovat principal ar fi Liviu Dragnea, care ar pregăti ”OUG pe amnistie și grațiere”.

Citește și: Firea: ‘Decizia de ieri nu creează niciun efect. Companiile puteau fi contestate’

”ALARMA:

Infractorii au degajat întâi terenul, era nevoie ca Realitatea, printre foartele putine redute anti ciuma roșie sa schimbe macazul. Gruparea Dragnea va lansa curând OUG pe amnistie și grațiere, ca moment O in anul centenar! Vocile incomode au fost excluse și se încearcă cu disperare compromiterea lor...Grupul de la Scrovistea este convins ca nu vor mai fi Manifestații de protest, căci mizeria pe care o pregătesc va exploda de sărbători...vin nori negri pe cerul șubredei noastre democratii! Decembrie va fi revelatorul societății românești: stat european sau oligarhic autoritarist? Viitorul copiiilor noștri se va decide zilele acestea! Niciodata, in ultimii 30 de ani, România nu a fost intr-un pericol mai mare sa se prăbușească de pe harta lumii civilizate! In acest război pentru sufletul națiunii se joaca totul!”, e mesajul lui Oreste Teodorescu.

Citește și: Există salarii de lux în radioul public! Cât primește lunar șeful SSR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.