Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatia lui Robert Sighiartau merge cu Orban! Primarul Ioan Turc merge pe mana lui Ludovic Orban

Facebook
ioan turc orban

Lovitură grea pentru Robert Sighiartau, filiala PNL Bistrița-Năsăud si-a reafirmat susținerea pentru Ludovic Orban. Rămas fără filială, aportul lui Sighiartău în economia Congresului devine nesemnificativ, la fel și șansele sale de a mai negocia cu Florin Cîțu o poziție importantă în echipa sa.

”Acum 4 ani, în cadrul congresului din 17 iunie, PNL își alegea liderul, Ludovic Orban, cu o majoritate covârșitoare: peste 3.500 de voturi pentru. A urmat o perioadă cu rezultate foarte bune pentru partid: alegeri europarlamentare și prezidențiale câștigate, scoruri excelente la alegerile locale, iar, în urma alegerilor parlamentare, PNL este principala formațiune politică aflată la guvernare”, spune președintele PNL Bistrița-Năsăud, primarul Bistriței Ioan Turc, într-o postare pe Facebook.

El a menționat: ”Ludovic Orban a fost premierul care a deschis o perspectivă modernă pentru liberalismul din România, în pofida tuturor dificultăților unui an pandemic. Ne-am recâștigat respectul în cadrul instituțiilor euroatlantice, știrbit prin atătea încercări ale stângii de a deturna parcursul democratic al țării. Cu Ludovic Orban președinte, Partidul Național Liberal are ocazia să continue un traseu politic de succes și să reconfirme în fața electoratului”.

Liderul PNL, președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu candidează la șefia PNL la Congresul care va avea loc în 25 septembrie. Până atunci, vor avea loc alegeri în organizații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.