Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizația PNL Braşov, optimistă în legătură cu rezultatul alegerilor: 'E o prezenţă relativ mică la urne, dar sperăm că electoratul nostru s-a mobilizat'

administratie.ro
Adrian Vestea

Organizaţia PNL Braşov este optimistă în legătură cu rezultatul alegerilor de duminică şi speră să se menţină pe trendul favorabil de la ultimele scrutinuri electorale, a declarat liderul liberalilor braşoveni, Adrian Veştea, el menţionând că cel puţin 10% din electoratul care a votat în 2016 la parlamentare nu a mai ieşit la vot la actualele alegeri.

"Organizaţia judeţeană a PNL Braşov este optimistă că va obţine un scor foarte bun şi sperăm să păstrăm trendul de la ultimele scrutinuri electorale. Suntem un partid care a câştigat ultimele alegeri, un partid al primarilor", a precizat Veştea pentru AGERPRES.

Citește și: Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

Acesta a remarcat prezenţa "relativ mică" la urne.

"Avem o prezenţă relativ mică la urne, dar sperăm că electoratul nostru s-a mobilizat. Această situaţie (cauzată de pandemie - n.r.) i-a speriat pe foarte mulţi dintre cei care altfel ar fi votat şi cu siguranţă am fi avut alte şanse dacă aceştia ar fi putut vota. Oricum, cel puţin 10% din electoratul care ne-a votat în 2016 nu a ieşit la urne", a afirmat liderul PNL Braşov, preşedinte al Consiliului Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.