Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii de la Australian Open, mesaj special pentru Simona Halep: Pur și simplu superb!

Twitter/ WTA
Simona Halep

Simona Halep a făcut un meci mare în primul tur de la Australian Open. Prestația i-a impresionat și pe organizatorii Marelui Șlem, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivei noastre.

Citește și: Dan Barna: Moțiunea de cenzură va pica pentru că jumătate din parlamentarii PSD nu mai prind un nou mandat / E nevoie de ALDE și Pro România pentru anticipate

La câteva minute de la finalul meciului din prima rundă, cu Jennifer Brady, pe site-urile de socializare a fost postat un mesaj. ”Pur și simplu superb, Simona Halep. E toată un zâmbet după ce și-a început campania la Australian Open 2020 cu o victorie.” , au scris cei de la Australian Open pe pagina de Twitter.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat, marți, în turul 2 la Australian Open. A trecut în două seturi, 7-6(5); 6-1, de Jennifer Brady (SUA; 49 WTA). În runda următoare, va da peste învingătoarea din partida Harriet Dart (Marea Britanie; 173 WTA) - Misaki Doi (Japonia; 82 WTA).

Tot marți, Irina Begu (105 WTA) a fost eliminată de la Australian Open. A pierdut cu 1-6; 4-6, în fața olandezei Kiki Bertens (10 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.