Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Festivalului de Film Sundance au anunţat datele ediţiei din 2023. Evenimentul se va desfăşura în format hibrid

Pierpoline Films
Sundance film festival

Organizatorii Festivalului de Film Sundance au anunţat datele ediţiei din 2023, informează miercuri DPA/PA Media.

Festivalul de Film Sundance din 2023 va avea loc în Park City din statul american Utah în perioada 19-29 ianuarie, au confirmat aceştia.

Evenimentul se va desfăşura în format hibrid, o combinaţie de proiecţii cu prezenţă fizică şi online.

Festivalul din 2022 era programat iniţial să aibă loc în aceeaşi formulă, însă a fost mutat în întregime în spaţiul online pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit Agerpres.

Potrivit organizatorilor, programul din 2023, care va include lungmetraje în premieră mondială, scurtmetraje şi alte producţii, va fi mai generos comparativ cu cele prezentate digital în ultimii doi ani.

"Abia aşteptăm să revenim la casa noastră din Park City şi să prezentăm opere noi şi interesante din întreaga lume, în direct şi în persoană", a declarat directoarea festivalului, Tabitha Jackson.

Organizatorii au menţionat că elementul hibrid al ultimelor două ediţii ale festivalului a ajutat la extinderea audienţei şi a făcut ca evenimentele să fie mai accesibile comparativ cu anii precedenţi.

În cadrul ediţiei din acest an a festivalului a fost prezentat în premieră mondială filmul "CODA", care a câştigat mai multe premii, inclusiv trofeul Oscar pentru cel mai bun film. Pelicula a câştigat în total patru premii la Festivalul de Film Sundance: marele premiu al juriului, premiul publicului, premiul pentru regie şi pentru cea mai bună distribuţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.