Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii JO 2024 pun în vânzare 400.000 de bilete noi pentru competiţia de la Paris

Paris 2024

Peste 400.000 de bilete noi pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie - 11 august 2024) vor fi puse în vânzare la sfârşitul acestei luni, după ce 7,2 milioane de bilete au fost deja vândute, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.

"Aceasta este probabil una dintre ultimele ocazii de a cumpăra bilete pentru Jocurile Olimpice. Aceste bilete devin din ce în ce mai rare", a precizat comitetul Paris-2024 într-un comunicat, conform Agerpres.

Vânzarea acestor bilete, dintre care unele fuseseră puse deoparte din motive comerciale, iar altele în aşteptarea clarificărilor privind configurarea siturilor, va începe pe 30 noiembrie, la ora 09:00 GMT (11:00, ora României), pe site-ul tickets.paris2024.org.

Lansată cu câteva zile înaintea sărbătorilor de sfârşit de an, această vânzare de bilete va viza toate sporturile şi sesiunile.

Aproape 6.000 de bilete vor fi oferite pentru probele de nataţie de la Defense Arena, 24.000 pentru tenis la Roland Garros, 14.000 pentru călărie la Palatul Versailles, 25.000 pentru volei pe plajă la Turnul Eiffel şi 30.000 pentru atletism la Stade de France.

Dintre aceste bilete puse în vânzare, aproape 70.000 vor fi oferite la un preţ minim de 24 de euro, după regula "primul venit, primul servit".

Alte bilete vor fi puse în vânzare în lunile următoare, dar nu în cantităţi la fel de mari. De asemenea, va exista posibilitatea de a cumpăra locuri pe platforma de revânzare care se va deschide în primăvara anului 2024.

În aceasta etapă, aproape 7,2 milioane de bilete au fost vândute dintr-un total sperat de organizatori de 10 milioane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.