Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii meciului cu Inter Miami din Hong Kong vor oferi o rambursare parțială a costului biletelor

mlssoccer.com
messi

Organizatorii din Hong Kong ai meciului dintre o selecţionată locală de fotbal şi Inter Miami, de săptămâna trecută, în care nu a jucat însă Lionel Messi, vor rambursa 50% din preţul biletelor, ca răspuns la criticile fanilor nemulţumiţi că starul argentinian a evoluat în Japonia câteva zile mai târziu, transmite Reuters.

Tatler Asia, companie privată de publicitate şi lifestyle, a declarat pe pagina sa de Instagram că este ''profund întristată'' şi ''dezamăgită'' că suporterii nu l-au putut vedea pe Messi pe teren la meciul de duminică, potrivit Agerpres.

Meciul din Hong Kong a atras 40.000 de fani, unii spectatori plătind până la 640 de dolari americani (5.000 dolari Hong Kong) pe bilet. Toate biletele pentru meci cumpărate de pe canalele oficiale pot primi o rambursare de 50%, a spus Tatler, care a negociat cu guvernul din Hong Kong pentru a rezolva problema.

Antrenorul principal al lui Inter Miami, Gerardo 'Tata' Martino, a declarat că Messi nu era apt pentru a juca în amicalul din Hong Kong, dar miercuri a jucat ultima jumătate de oră din partida cu Vissel Kobe de la Tokyo.

''Când am aflat că Messi nu va juca, am cerut patronilor şi managementul Inter Miami CF să-l îndemne să se ridice de pe bancă, să interacţioneze cu spectatorii şi să explice de ce nu poate juca. Nu a făcut-o. Faptul că Messi şi (Luis) Suarez au jucat în Japonia pe 7 februarie se simte ca o altă palmă în faţă'', se arată în comunicatul lui Tatler.

La meciul de la Tokyo, dintre Inter Miami şi Vissel Kobe, multe locuri de pe Stadionul Naţional au rămas goale şi au fost vândute doar 28.614 bilete.

Într-o declaraţie, guvernul din Hong Kong a salutat decizia companiei Tatler Asia de a rambursa o parte din banii din costul biletelor: ''Guvernul speră că Inter Miami va oferi în cele din urmă o explicaţie rezonabilă cetăţenilor şi fanilor din Hong Kong care au venit la stadion pentru a viziona jocul.''

Tatler Asia a declarat că Inter Miami s-a angajat că jucătorii săi de top, inclusiv Messi şi Luis Suarez, vor juca timp de 45 de minute dacă nu sunt accidentaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.