Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Miss Venezuela nu vor mai preciza dimensiunile candidatelor, pentru prima dată în istoria competiţiei de frumuseţe

youtube
miss bum bum

Organizatorii concursului Miss Venezuela, care va avea loc joi la Caracas, nu vor mai preciza dimensiunile celor 24 de candidate şi acest lucru a fost hotărât pentru prima dată în istoria competiţiei de frumuseţe, fiind o modalitate de a se delimita de "stereotipul feminin", a anunţat organizaţia, citată de news.ro.

Citește și: Mihai Fifor anunță măsuri drastice după tragedia din Caracal: Nimeni nu va fi iertat

"Frumuseţea unei femei nu este legată de măsurile 90-60-90 (...). Ea se măsoară în talentul ei", a explicat Gabriela Isler, directoarea de comunicare a concursului care a desemnat şapte Miss univers şi şase Miss World.

În ediţiile precedente, prezentatorii indică publicului talia concurentelor care, cele mai multe, au recurs la operaţii de chirurgie estetică şi la regimuri drastice pentru a atinge măsurile car se presupune că ar fi ideale şi căutate de manechine: 90 de centimetri în jurul bustului, 60 de centimetri în jurul taliei şi 90 de centimetri în jurul coapselor.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

Directoarea a mai precizat că din cauza lipsei de resurse nu a fost prevăzută o soluţie în cazul unei pene de curent, aşa cum se întâmplă frecvent în ţară, cea mai recentă a avut loc pe 22 iulie.

Venezuela traversează cea mai gravă criză economică din istoria recentă, Fondul Monetar Internaţional (FMI) evaluând inflaţia în ţară la 1.370.000% pentur anul 2018 şi la 10.000.000% pentru 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.