Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Raliului Dakar au anunţat că etapa a şasea a competiţiei a fost scurtată cu aproximativ 100 de kilometri

www.press.ktm.com
Sam Sunderland Dakar

Organizatorii Raliului Dakar au anunţat, joi seară, că etapa a şasea a competiţiei a fost scurtată cu aproximativ 100 de kilometri şi că startul va fi dat mai târziu decât ora programată iniţial, potrivit news.ro.

Startul etapei de vineri va fi întârziat cu o oră şi jumătate, din cauza dificultăţilor pe care numeroşi concurenţi le-au avut până la finalizarea etapei a cincea. În plus, parcursul specialei etapei a şasea a fost scurtat pentru ca programul să fie mai puţin dificil.

Citește și: Ciprian Ciucu sare la gâtul lui Nicușor Dan: ‘Aștept să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie’

“Totuşi, concurenţii vor înfrunta nisipul şi dunele”, menţionează organizatorii, precizând că traseul îi solicită pe piloţi atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

Etapa a şasea a Raliului Dakar, care iniţial era programată să aibă 448 de kilometri, se va desfăşura pe traseul Al Qaisumah – Ha’il. Înaintea acestei etape, la moto Emanuel Gyenes ocupă locul 33 în clasamentul general, iar la SSV echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu ocupă locul 34 la general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.