Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orlando Nicoară, deținătorul drepturilor TV din Liga 1, îl face praf pe Florin Talpan în disputa dintre FCSB și CSA: 'un analfabet funcțional'

gsp.ro
orlando nicoara

Orlando Nicoară, directorul firmei eAD, cea care deține drepturile TV în Liga 1, a comentat conflictul dintre FCSB și CSA atacându-l dur pe juristul Armatei, Florin Talpan.

Orlando Nicoară se întreabă 'cum a ajuns un colonel al Armatei române să se creadă zeu' și spune că Gigi Becali va rămâne in istorie ca cel care a salvat brandul Steaua și că nu are nicio datorie către CSA.

Directorul firmei eAD îl atacă dur pe Florin Talpan: 'Se comportă ca un analfabet funcțional'

„Super Talpan sau cum a ajuns un colonel al Armatei române să se creadă zeu. Doi «nebuni», nu clinici, se contrează pe marca Steaua în spațiul public. Din păcate, pentru noi, doar unul, Gigi Becali, o face pe banii lui, în timp ce al doilea, colonelul Talpan, o face pe banii noștri, crezând-se mai puternic decât președintele României. Deși are pregătire juridică, Talpan se comportă ca un analfabet funcțional în acest domeniu.

AZI nu există nicio datorie pe care FCSB să o datoreze clubului CSA Steaua, iar domnul Talpan știe asta foarte bine. Pentru că nu există nicio decizie definitivă in justitie care să spună ca FCSB trebuie sa plateasca x lei/euro/dolari. Dacă ar fi existat, sunt sigur că domnul Talpan ar fi executat FCSB pentru datoria respectivă.

CHIAR sunt bani publici băgați în stadionul din Ghencea. Iar legea e lege, așa cum îi place domnului Talpan să invoce. Mai grav e că a fost nevoie de un amendament la Legea Sportului, votat de legislativ, tocmai împotriva unora că Talpan: «Marcel Ciolacu a anunțat luna trecută pe rețelele de socializare că a depus un amendament pentru facilitarea accesului la bazele sportive ale statului.

Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor». Președintele Iohannis a promulgat modificarea legii în ianuarie. Legea e lege”, a comunicat Orlando Nicoară pe Facebook.

Orlando Nicoară îl apără pe Răzvan Burleanu spunând că 'trebuie sa fii nebun să încerci orice asociere cu clubul armatei'

„Nu Răzvan Burleanu îi interzice promovarea clubului CSA Steaua ci legea, deoarece e un club de drept public.

E cel puțin ciudat că un colonel de la departamentul juridic decide cu cine si dacă se poate asocia clubul, într-o declarație cât se poate de publică, care e chiar amenințătoare. Nu șeful clubului, nu responsabilii din minister, nu ministru.

Ca privat, trebuie sa fii nebun să încerci orice asociere cu clubul armatei câtă vreme colonelul Talpan se va afla acolo. Cu o astfel de mentalitate, care, repet, nu vine de la șeful clubului sau de la minister, ci de la un angajat căruia i s-a urcat puterea rău de tot la cap, CSA Steaua va ramane in Liga 2 pana cand se va schimba legea. Sau până când colonelul Talpan nu va mai fi in club. Domnul Talpan vrea să comande la club pe banii privaților care vin ca «sponsori»”.

Orlando Nicoară spune că Gigi Becali a salvat Steaua de la faliment

„Două vorbe despre Gigi Becali: El va rămâne in istorie ca cel care a salvat brandul Steaua, în fotbal, cel atât de drag domnului Talpan. Gigi Becali și-a riscat banii, s-a împrumutat, a riscat banii familiei pentru a plăti datoriile, salariile, cheltuielile clubului. Numai un «nebun» poate face asta. Și pentru acest lucru merită respectat.

Nu știm dacă Steaua mai exista azi, ca brand, daca nu era Becali. Poate venea altcineva, poate nu, realitatea e ca Gigi Becali a băgat banii care au ținut in viată acest club de fotbal.

A facut performantă, a cumparat jucatori, a plătit sume foarte mari altor cluburi, a întors in fotbalul din România banii câstigați prin vânzarea jucătorilor. Și pentru asta trebuie din nou respectat. Atentie, nu iubit, plăcut, ci respectat”, a mai transmis Orlandoo Nicoară pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.