Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OROARE Bărbat găsit mort în apartament, ucis pentru 100 de lei și un telefon

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf politia nu treceti banda

Bărbatul de 71 de ani găsit mort marți seara în apartamentul său din Bistrița, cu semne de violență pe corp, a fost ucis pentru 100 de lei și un telefon mobil. Principalii suspecți sunt 2 frați, dintre care unul a fost eliberat din închisoare în septembrie 2018 pentru bună purtare, conform Mediafax.

Bărbatul de 71 de ani din Bistrița a fost descoperit, marți seara, mot în propriul apartament, cu semne vizibile de agresiune pe corp.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au reușit să îi identifice pe presupușii criminali ai bărbatului, reținând doi tineri de 19 și 21 de ani, care au recunoscut că l-au omorât pe bătrân după ce s-au întâlnit cu acesta în apropierea unui bar și au decis să îl conducă acasă pentru a bea împreună.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

După ce au ajuns în apartamentul bătrânului, cei doi frați l-a lovit și i-au cerut îi dea toți banii pe care îi are în casă. Pentru că bătrânul le-a spus că nu are bani sau alte bunuri de valoare în locuință, tinerii l-au lovit și înjunghiat de mai multe ori, iar apoi au început să caute banii în locuință. Au găsit doar 100 de lei, un telefon mobil, un ceas și câteva bijuterii fără valoare.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Adrian Briciu, a declarat că examinarea medico-legală a cadavrului a arătat că decesul a fost violent și cauzat de leziunile traumatice multiple produse prin lovire cu corpuri dure și cu un corp tăietor înțepător.

Cei doi frați sunt acuzați de omor și tâlhările calificată și-au recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Pe numele lor a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentanți vineri Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul în vârstă de 21 de ani mai are o condamnare pentru tâlhărie, fiind eliberat din închisoare în luna septembrie pentru bună purtare, după ce a executat doi ani de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.