Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoșoacă șochează din nou: anunță negocieri de pace la Ambasada Rusiei

facebook/ Ambasada Rusiei în România
Sosoaca ambasada rusiei

Senatorul Diana Șoșoacă a anunțat printr-un comunicat de presă că participă astăzi de la ora 18.00 la Recepţia dedicată Zilei Unităţii Naţionale a Rusiei, la invitaţia Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti.

”Cu această ocazie, voi avea discuţii cu oficialii Ambasadei Federaţiei Ruse în România despre situaţia din Ucraina, despre conflictul din Orientul Mijlociu şi despre evoluţiile geopolitice din spaţiul ex-sovietic.

Ca de fiecare dată, voi transmite un mesaj de pace şi un îndemn la negocieri pentru încheierea tuturor conflictelor care ameninţă omenirea, în spiritul Memorandumului ”Neutralitate pentru România. Pacea de la Bucureşti”, propus în luna martie 2022, la scurt timp după declanşarea conflictului din Ucraina”, a anunțat Diana Șoșoacă prin comunicatul transmis redacției.

Mai mult, președintele S.O.S. România a anunțat că, ”în spiritul transparenţei de care am dat dovadă cu fiecare ocazie, invit jurnaliştii care doresc să primească informaţii direct de la sursă despre evenimentul de astăzi şi despre discuţiile avute cu oficialii Ambasadei să vină la intrarea principală a Ambasadei Federaţiei Ruse astăzi, de la ora 20.00, unde voi acorda interviuri şi voi răspunde la întrebările presei cu privire la aceste subiecte”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.