Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OTE confirmă negocierile pentru vânzarea Telekom Romania Mobile

telekom-romania_01

Operatorul elen de telefonie OTE confirmă printr-un comunicat către Bursa din Atena că poartă discuții cu privire la vânzarea a 100% din subsidiara sa din România Telekom România Mobile (TKRM), răspunzând astfel unei solicitări din partea Comisiei Pieței de Capital.

În ultimii ani, OTE a încercat în mod constant să îmbunătățească performanța TKRM, explorând în paralel opțiuni strategice, pentru a-i asigura dezvoltarea pe termen lung, se precizează în comunicat, în care se mai adaugă și că OTE va face imediat anunțurile necesare către publicul investitor, dacă și atunci când e cazul.

Textul comunicatului este următorul:

Organismul de Telecomunicații al Greciei (OTE) S.A., ca răspuns la o solicitare a Comisiei Pieței de Capital privind posibila vânzare a subsidiarei 100% a Telekom România Mobile (TKRM), anunță următoarele:

1. În ultimii ani, OTE a depus eforturi în mod constant să îmbunătățească performanța TKRM, explorând în paralel opțiuni strategice pentru a-și asigura dezvoltarea pe termen lung. În acest context, OTE este în negocieri cu Quantum Projects Group, controlat de domnul Adrian Tomșa, proprietarul marelui grup media Clever Media din România, cu privire la interesul acestuia din urmă de a achiziționa TKRM. Părțile au semnat un Memorandum de Cooperare pentru a facilita procesul și au depus o cerere spre aprobare de către autoritățile competente din România.

2. În conformitate cu legea, Compania va face imediat anunţurile necesare către publicul investitor dacă şi când sunt îndeplinite condiţiile aferente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.