Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OTP Bank creşte suma maximă ce poate fi acordată printr-un credit de nevoi personale de până la 120.000 de lei

OTP Bank
OTP Bank

OTP Bank a majorat suma maximă care poate fi obţinută printr-un credit de nevoi personale în lei, de la 100.000 de lei, la 120.000 de lei, valabil şi pentru refinanţare, a anunţat marţi banca, arată Agerpres.

Astfel, creditul de nevoi personale poate fi acordat pe o perioadă de maximum 5 sau 10 ani, exclusiv pentru refinanţarea creditelor acordate înainte de 8 iulie 2020, cu o dobândă între 7,99% şi 11,99% pe an, niveluri valabile în condiţiile încasării venitului lunar în contul deschis la OTP Bank.

Dobânda este fixă, se stabileşte la acordarea creditului, în funcţie de profilul financiar al clientului, şi nu se modifică pe toată durata creditului.

Potrivit băncii, nu există comisioane pentru analiza creditului, comisioane lunare pentru administrarea creditului şi nici pentru deschiderea şi administrarea contului curent, în cazul în care clientul deţine unul dintre pachetele de servicii de creditare, structură modulară cu opţiune Creditare sau pachet LeZero.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi autofinanţat de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcţie de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.