Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ottmar Hitzfeld: 'Julian Nagelsman este alegerea perfectă pentru selecţionata Germaniei'

Julian Nagesmann

Ottmar Hitzfeld, fostul antrenor al echipelor de fotbal Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, consideră că Julian Nagesmann este alegerea perfectă pentru postul de selecţioner al Germaniei, în vederea Campionatului European pe care această ţară îl va găzdui anul viitor, informează agenţia DPA.

"Julian Nagelsmann este cel mai bun antrenor disponibil. Un antrenor remarcabil şi competent din punct de vedere profesional, cu multă asertivitate. El este, în mod justificat, farul speranţei pentru fotbalul german", a declarat Hitzfeld pentru portalul Run, conform agerpres.ro.

Nagesmann, în vârstă de 36 de ani, care pregătit anterior formaţiile Hoffenheim, RB Leipzig şi Bayern Munnchen, a fost numit oficial vineri la cârma naţionalei germane, succedându-i lui Hansi Flick, care a fost demis cu două săptămâni în urmă, din cauza rezultatelor slabe.

Ottmar Hitzfeld (74 de ani), unul dintre cei mai reputaţi antrenori din fotbalul german, a câştigat două Ligi ale Campionilor şi şapte titluri de campion în Bundesliga cu Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, conducând totodată selecţionata Elveţiei la două Cupe Mondiale. El a fost candidat la postul de selecţioner al Germaniei în 2004, dar a refuzat, invocând epuizarea profesională, conform Run.

Patronul clubului Hoffenheim, miliardarul Dietmar Hopp, a lăudat la rândul său numirea lui Nagelsmann, care i-a salvat echipa de la retrogradare la începutul carierei sale de antrenor, când avea doar 28 de ani, în 2016.

"Nagelsmann este cel mai bun antrenor pe care îl cunosc. Va repara lucrurile", a spus Hopp într-un interviu acordat Sportbuzzer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.