Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Hoban: A fost roşu la Pintilii, dacă nu aveam apărătoare putea să fie şi mai rău

www.prosport.ro
Dinamo CFR Cluj Hoban Rivaldinho

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, consideră că eliminarea lui Mihai Pintilii pentru un fault asupra sa a fost corectă, el precizând că dacă nu ar fi avut apărătoare s-ar fi putut accidenta.

“Poate am avut şi ghinion, ei au ştiu să profite de neatenţia nostră. Sper să învăţăm din greşeli. A fost roşu la Pintilii. Dacă nu aveam apărătoare putea să fie şi mai rău. Steaua este o echipă ofensivă, din păcate nu am ştiut să gestionăm momentul şi am primit gol”, a spus Hoban la Digi Sport, conform News.ro.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, în care Andrei Peteleu şi Mihai Pintilii au fost eliminaţi şi oaspeţii au egalat în minutul 90+1.

Au marcat: Culio '38 (penalti) pentru gazde şi Gnohere '90+1 pentru oaspeţi. Culio a deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Romario Benzar.

În minutul 64, de la CFR Cluj a fost eliminat Peteleu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Opt minute mai târziu, a fost eliminat şi Mihai Pintilii de la FCSB, pentru o intrare la Hoban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.