Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Raețchi, despre noul transfer al PNL: 'Un proiect cu relevanță națională'

Facebook
Ovidiu Raețchi Claudiu Bleonț

Actorul Claudiu Bleonț va candida pentru postul de primar al comunei Beliș și are susținerea PNL! Deputaul liberal Ovidiu Raețchi l-a asigurat de prijinul său și îl vede pe Bleonț ”un proiect important pentru partid”,

Raețchi crede că planul lui Bleonț este unul ”cu relevanță națională” și îi ironizează și pe adversarii din PSD: ”a jucat în mai multe piese de Shakespeare decât anii de facultate pe bune pe care îi are toată conducerea PSD la un loc”.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

”Un Claudiu Bleonț liberal - primar PNL într-o comună cu mare potențial turistic de lângă Cluj - reprezintă un proiect important pentru PNL.

Un proiect cu relevanță națională.

Este vorba - din perspectiva mea - despre întoarcerea cetățeanului împlinit, care și-a realizat menirea intelectuală și profesională în marile orașe ale României și ale lumii, înspre zona rurală a țării, care are o nevoie dramatică de modernizare responsabilă și de o dezvoltare care să respecte și să prețuiască natura.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

După pandemia care ne-a dat peste cap vechile certitudini și obișnuințe, tot mai mulți oameni de succes din România - personalități cu cariere majore - vor îmbrățișa această cale. Vor reveni în satele și comunele unde au copilărit sau unde se simt acasă, vor smulge de acolo administrațiile pesediste care își propun să țină oamenii în subdezvoltare și dependență și vor face posibilă renașterea satului. Unde au stat întotdeauna în așteptare cele mai profunde energii ale spațiului românesc.

Eu, unul, as paria pe proiectul unui Claudiu Bleonț liberal. Poate și pentru că inițialele C.B. sunt faste în istoria PNL . Si pentru că a jucat în mai multe piese de Shakespeare decât anii de facultate pe bune pe care îi are toată conducerea PSD la un loc.”, e mesajul lui Ovidiu Raețchi.

Citește și: Rareș Bogdan dă semnalul: E momentul! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.