Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Popescu, săgeți către Orban: Cine este îngrijorat să-și asocieze imaginea cu Cîțu să caute pe youtube clipuri cu actuali sau fosți lideri PNL

pavel popescu

Liderul filialei PNL Sector 4, deputatul Pavel Popescu, a declarat pentru stiripesurse.ro că oricine ar fi avut un eveniment de genul acesta în viața sa nu ar fi fost bucuros să vorbească despre el, pentru că nu este „un eveniment pozitiv, dar este o lecție de viață”.

„Nu cunosc episodul, dar mi-l imaginez pe Florin Cîțu care lucra 7 zile pe săptămână, sau 7 nopți pe săptămână spălând vase, cu două joburi în SUA ca să-și plătească studiile la o universitate de top, după o lună de sesiune și muncă a prins un weekend în care s-a dus la un concert cu niște tineri, sleit după efortul pe care-l depusese se urcă la volan. Are această abatere pe care azi o recunoaște”, a afirmat Popescu.

Deputatul liberal susține că în România sunt sute de politicieni care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice și cine neagă asta este un mincinos.

Pavel Popescu recunoaște că s-a așteptat la astfel „de atacuri”.

”Dacă aceste atacuri sunt din interiorul partidului sunt ultra ipocrite. Este cel mai ipocrit atac colegial pe care l-am vazut în istoria politicii în ultimii 20 de ani ținând cont de subiectul pe care este atacat Florin Cîțu”, a adăugat Popescu.

El a mai spus că Florin Cîțu a ales să meargă pe acest drum politic nepăsându-i de greșelile tinereții pentru că este foarte bine intenționat și nu va pune la suflet acest atac la care cu siguranță se aștepta.

„În sufletul lui, fiecare politician, atunci când intră în politică, este împins de o idee de a face bine. Pe de altă parte, cred că fiecare politician este conștient că atunci când intră în jocul politic, absolut tot ce s-a întâmplat în viața lor personală este cunoscut, nu neapărat în spațiul public. Să nu credeți că în România politicineii nu știu lucruri despre alți politicieni, nu știu greșeli din viețile altor politicieni. Să nu credeți că nu există centri de putere din partidele politice care nu să nu știe astfel de informații. Ba da. Totul ține de cât de departe merge acest joc politic. Cât de moral sau de imoral se joacă. Care este scopul folosirii unor astfel de informații și întrebarea este cât de conștiineți suntem noi politicineii că aceste informații ne pot face rău la un moment dat și totuși să alegem să mergem în continuare pe drumul politic”, a ținut să precizeze Popescu.

„Pe toți colegii care s-ar îngrijora de asocierea imaginii lor cu a lui Florin Cîțu i-aș invita să deschidă youtube-ul și tasteze numele unor președinți actuali sau foști ai PNL și să vizioneze anumite filmulețe pe care le găsesc. Atunci să-și pună întrebarea dacă anu de zile au putut să-și asocieze numele cu alte persoane care au condus Partidul Național Liberal cu siguranță astăzi nu vor avea nico problemă să-și asocoeze numele cu omul Forin Cîțu care în tinerețea lui s-a urcat la volan și a plătit pentru o greșeală pe care a făcut-o”, a conchis Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.