Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

P.S.RO a mai dat un tun: Transfer de marcă la partidul lui Mircea Geoană

psro

P.S.RO a mai dat un tun. Încă un deputat se alătură partidului lui Geoană și se pregătește să atace primăria unui oraș imporant.

Partidul Social Românesc se laudă cu peste 70% oameni noi, apolitici, care s-au înscris în toată țara în formațiunea lui Mircea Geoană. Numai că P.S.RO continuă să atragă și politicieni cu experiență, care luptă, cu șanse reale, pentru primăriile marilor orașe.

După ce Mircia Muntean a fost lansat cu surle și trâmbițe la Primăria Deva, iar deputatul Adrian Mocanu a părăsit PSD Buzău pentru a i se alătura lui Geoană, P.S.RO a mai dat un tun la Brăila.

Deputatul Dorin Silviu Petrea a renunțat la un post de vicepreședintele al UNPR pentru a se arunca în lupta electorală pentru Brăila din partea P.S.RO.

„Am solicitat tuturor partidelor ca 80% din listele de candidați să cuprindă persoane noi, altele decât cele aflate deja în sistem. Nu este doar o dorință personală, electoratul are aceeași așteptare. PSRO a fost singurul partid care și-a asumat riscul. Am gasit o echipă pregatită să genereze schimbare politică, un partid gata să pună pe liste oameni noi, necompromiși politic, tineri antreprenori care au studiile și aptitudinile să construiască o administrație performantă. Si eu, ca și ei, cred în necesitatea unor noi reguli de joacă pentru politică, economie și societate, fundamentate pe cinste, competență și patriotism”, a spus deputatul Dorin Petrea, candidatul P.S.RO la Primăria Brăila.

În acest timp Mircea Geoană, de departe cel mai activ lider de partid în teritoriu, continuă să își lanseze candidații în marile orașe din țară. După Sibiu și Prahova, președintele P.S.RO va încheia săptămâna la Bacău, Suceava, Iași, Vaslui și Roman.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.