Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pași decisivi pentru unificarea naționaliștilor

www.listamarci.ro
forta nationala FN

Partidul Forța Națională și Partidul România Unită au anunțat astăzi printr-un comunicat de presă formarea Comisiei Naționale pentru Unificare” al cărei scop este să stabilească procedurile de coagulare a polului naționalist, conform cu decizia luată la întâlnirea de la Târgu Mureș din 18 martie”.

Potrivit comunicatului, Comisia Națională a Unificării are un comitet de coordonare din care fac parte, din partea Forței Naționale, președintele FN, Viorel Popescu, secretarul general FN, Mircea Găinușă și vicepreședintele FN, Mihai Pîrvu, iar din partea Partidului România Unită, secretarul executiv al PRU, Radu Bratu-Iorga, secretarul general adjunct PRU, Valerian Moraru, și președintele Filialei PRU Gorj, Rudi Bugă.

Cele două partide au mai transmis că în cadrul ședinței Comisiei Naționale pentru Unificare de astăzi ”s-a discutat despre întâlnirea reprezentanților celor două partide cu Grupul Europa Națiunilor și Libertății, eveniment care va avea loc la Bruxelles la sfârșitul lunii aprilie. Comisia a stabilit cadrul general de discuție cu Grupul ENL în vederea conlucrării strânse dintre polul naționalist din România și partidele similare din Europa”.

Comisia a stabilit și un calendar de discuții cu alte formațiuni politice naționaliste din România în vederea consolidării mișcării patriotice din România, se mai spune în comunicatul comun FN-PRU.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.