Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo pentru 21 decembrie

Pablo Cortacero

Preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948 SA, şedinţa fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societăţii, anunță news.ro.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acţiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acţionarilor, în care va fi stabilit şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru sezonul competiţional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toţi acţionarii Dinamo 1948 SA.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administraţie prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administraţie al clubului este format din Pablo Cortacero (preşedinte), Cornel Dinu, Cornel Ţălnar, Constantin Eftimescu şi Cristian Hîldan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.