Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Păcăliți ca la GRĂDINIȚĂ: Cum au dat LOVITURA două tinere din București

hoti de buzunare

Două femei, în vârstă de 20, respectiv 27 de ani, sunt cercetate de poliţiştii bucureşteni, una în arest preventiv şi cealaltă sub control judiciar, pentru comiterea mai multor furturi din locuinţă, prin metoda "împrietenire", sub pretextul oferirii de produse promoţionale.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, în ultima perioadă, la nivelul Secţiei 23 Poliţie, au fost sesizate mai multe furturi din locuinţe, prin metoda "împrietenire", fapte comise de către două femei care se recomandau ca fiind reprezentante ale unor supermarketuri sau alte instituţii, şi care, sub pretextul oferirii de produse promoţionale, pătrundeau în locuinţele persoanelor vătămate, de unde sustrăgeau bani şi bijuterii, scrie Agerpres.

Citește și: O nouă TRAGEDIE în familia Mădălinei Manole: Mama regretatei artiste a murit în această dimineață

"La data de 3 martie, în jurul orei 15,00, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 23 Poliţie au depistat pe o stradă din sectorul 3 două femei, în vârstă de 20, respectiv 27 de ani, suspectate de comiterea acestor infracţiuni, care au fost conduse la sediul secţiei pentru cercetări. În urma controlului efectuat, asupra celor două femei au fost găsite mai multe produse cosmetice folosite drept premiu sau cadou pentru inducerea în eroare a victimelor, în sarcina acestora fiind reţinute şase infracţiuni de furt calificat, reclamate în intervalul 23.05.2016 - 1.03.2017", precizează sursa citată.

În comunicatul DGPMB se arată că, în fapt, cele două suspecte, prin metoda descrisă, "au profitat de neatenţia victimelor, sustrăgând din locuinţe bani, bijuterii şi ceasuri, prejudiciul total fiind de peste 60.000 de lei".

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 23 Poliţie, sub aspectul comiterii a şase infracţiuni de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, cu una dintre suspecte în stare de arest preventiv şi cu cealaltă sub măsura controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.