Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pace, urgent! Vladimir Putin cere negocieri urgente între Israel și palestinieni

Administratia Prezidentiala rusa
Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri negocieri între Israel şi palestinieni, apreciind, de asemenea, că este "necesar" să se evite "extinderea conflictului", relatează AFP, conform Agerpres.

El a cerut ca eforturile să se concentreze pe diplomaţie pentru a pune capăt luptelor declanşate de atacul sângeros lansat de mişcarea palestiniană Hamas sâmbăta trecută şi ca părţile să "revină la procesul de negociere" pentru a se găsi o soluţie "acceptabilă pentru toate părţile, inclusiv pentru palestinieni". "Trebuie să evităm extinderea conflictului" pentru a preveni ca aceasta să aibă consecinţe la nivel internaţional, a adăugat el.

Vladimir Putin a acuzat Statele Unite că inflamează Orientul Mijlociu prin trimiterea unui grup de portavioane în regiune, declarând că sunt necesare "soluţii de compromis" şi exprimându-şi speranţa că va prevala bunul simţ, notează Reuters.

Şeful de la Kremlin a numit explozia de violenţă dintre Israel şi palestinieni drept un exemplu viu al eşecului politicii Statelor Unite în Orientul Mijlociu, despre care el spune că nu au ţinut cont de nevoile palestinienilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.