Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacienţii internaţi în Secţia de Boli Infecţioase a SJU Piteşti beneficiază de televizoare şi acces la internet

internet

Pacienţii suspecţi de COVID-19 internaţi în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti beneficiază de televizoare şi acces la internet, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de SJU Piteşti, televizoarele donate de o firmă din municipiul Curtea de Argeş au fost deocamdată instalate în cinci dintre cele zece saloane ale Secţiei de Boli Infecţioase, urmând să fie găsiţi sponsori şi pentru dotarea celorlalte saloane.

Citește și: Violențe în trafic! Poliția a intervenit imediat! Doi tineri au fost reținuți

"Am rămas şocat să aflu că cele 10 saloane cu 50 paturi ale Secţiei de Boli Infecţioase nu au avut niciodată televizoare, cablu tv şi internet. Cinci dintre aceste saloane au fost deja dotate cu televizoare şi (...) urmează să se găsească soluţie şi pentru celelalte. Mai mult, pentru pacienţii aceleiaşi secţii am reuşit, în scurtul timp de când sunt la conducere, să introduc un sistem de cablu tv şi reţea de internet. Condiţiile de spitalizare trebuie urgent îmbunătăţite, (...) pacientul trebuie poziţionat în centrul sistemului de sănătate", a declarat noul manager al SJU Piteşti, medicul Tiberiu Irimia, potrivit comunicatului.

Printr-o decizie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş, la Secţia de Boli Infecţioase a SJU Piteşti, în două pavilioane, sunt internaţi adulţi suspecţi şi confirmaţi cu COVID-19, precum şi copii confirmaţi - cazuri uşoare şi medii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.