Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PACT va sprijini miniştrii care vor candida independent

gov.ro
ciolos ministri

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor anunţă că va sprijini necondiţionat toţi miniştrii competenţi şi integri din Guvernul Cioloş care vor alege să candideze independent la parlamentare şi este gata să înceapă campania de strângere de semnături pentru aceste candidaturi.

"PACT anunţă public că va sprijini necondiţionat toţi miniştrii competenţi şi integri din Guvernul Cioloş care vor alege să candideze independent la alegerile parlamentare. Suntem o platformă axată pe găsirea unor soluţii concrete pentru dezvoltarea României, iar multe dintre priorităţile Guvernului Cioloş coincid cu măsurile propuse de PACT în programul "România pe bune". Ne dorim ca noul Parlament al României, rezultat după alegerile din 11 decembrie, să devină un reper pentru moralitate şi cinste, un for al democraţiei care să reunească buni specialişti, oameni cu viziune, care vor şi pot să muncească pentru comunitate. Soluţia fără compromisuri pentru membrii Guvernului care vor să facă pasul spre politică şi să-şi păstreze credibilitatea ca specialişti este candidatura independentă. PACT îşi declară public sprijinul pentru aceste candidaturi şi este gata să demareze campania de strângere a semnăturilor", se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Citește și: Ecologiştii s-au decis: Nu fac nicio alianţă înaintea alegerilor

Conform comunicatului, în ultimele luni, s-a văzut "o altă faţă a administraţiei publice de la nivel central din România".

"O zicală celebră spune că formula câştigătoare nu se schimbă şi credem că drumul acestor profesionişti trebuie să continue fără compromisuri şi fără să cauţionăm o lege electorală nedreaptă, făcută de partidele perfide şi putrede de corupţie, care împiedică participarea egală a cetăţenilor la actul democratic. Apreciem eforturile prim-ministrului Dacian Cioloş şi ale acelor miniştri din actualul guvern care au pus în practică o guvernare pentru cetăţeni şi nu pentru politicieni. Apelul nostru către premier şi echipa sa e simplu şi sincer: 'schimbarea României cere curaj şi consecvenţă, aşa cum aţi demonstrat din plin până acum. Calea către o Românie pe bune, România în care să vrem să trăim zi de zi, este mai dificilă, dar mai sănătoasă. De aceea, vă rugăm să nu renunţaţi la principiile care au condus la formarea acestui guvern: independenţă politică, integritate, competenţă dovedită şi implicare pe bune a cetăţenilor în viaţa comunităţii. Adevăraţii independenţi trebuie să rămână independenţi până la capăt, aşa cum au cerut cetăţenii în stradă'", afirmă Sebastian Burduja, preşedintele PACT, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.