Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PAID îşi majorează capitalul social la 77,37 milioane lei prin încorporarea rezervelor

astraonline.ro
bani banca

Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) începe demersurile de majorare a capitalului social, de la 19,34 milioane lei la 77,37 milioane lei, prin încorporarea de rezerve rezultate din profiturile nerepartizate din anii trecuţi, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

Conform sursei citate, decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din 27 iunie 2022 va fi supusă aprobării Autorităţii de

Supraveghere Financiară, conform prevederilor legale aplicabile.

"Decizia acţionarilor vine ca o validare a strategiei PAID, demonstrând încrederea pe care aceştia o au în activitatea societăţii. De acest semnal puternic de stabilitate se bucură atât echipa noastră, cât şi clienţii, respectiv partenerii noştri. Apreciem sprijinul acordat de investitorii PAID şi ne continuăm misiunea de a asigura un viitor mai uşor de reconstruit pentru toţi cei care se conformează legii şi îşi asigură locuinţele", a declarat Nicoleta Radu, director general PAID.

Conform deciziei Adunării Generale a Acţionarilor PAID, capitalul social se majorează la o valoare de patru ori mai mare faţă de cea actuală, în contextul existenţei unor rezerve constituite din profiturile nerepartizate în anii precedenţi. De asemenea, acţionarii şi-au dorit corelarea dimensiunii şi expunerii companiei cu valoarea capitalului social, ca mesaj pozitiv pentru piaţă şi parteneri.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăţilor de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuinţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008. Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuinţelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: - Cutremur - Inundaţii - Alunecări de teren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.