Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pakistan - Un mecanic de tren a oprit garnitura pentru a-și cumpăra iaurt

PTI
tren India

Conductorul unui tren interurban a fost suspendat în Pakistan după ce a efectuat o oprire neaşteptată în timpul unei curse pentru a cumpăra... iaurt, a anunţat miercuri o sursă oficială, relatează AFP, potrivit Agerpres.

În imaginile video publicate pe reţelele sociale se poate vedea cum asistentul conductorului ia mâncare de la o tarabă stradală şi apoi se urcă în trenul de pasageri.

Incidentul, care a avut loc luni, a suscitat întrebări cu privire la siguranţa transportului feroviar în Pakistan, unde accidentele sunt frecvente.

''Când opreşti un tren în mijlocul (şinei), devine o problemă de securitate. Siguranţa este prioritatea noastră. Nu putem tolera nimic care să o compromită'', a declarat miercuri pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului Transportului feroviar, Syed Ijaz-ul-Hassan Shah.

Trenul făcea legătura între două oraşe mari, Lahore (est) şi Karachi (sud).

Un oficial al reţelei feroviare a recunoscut pentru AFP, sub rezerva anonimatului, că astfel de incidente nu sunt neobişnuite în Pakistan, unde sistemul de supraveghere este adesea defectuos.

Accidentele feroviare sunt obişnuite în această ţară, care a moştenit mii de kilometri de cale ferată şi trenuri din epoca colonială, sub Imperiul Britanic, însă întreţinerea acestora a fost neglijată de-a lungul anilor.

În iunie, cel puţin 63 de persoane au murit în urma ciocnirii a două trenuri, dintre care inclusiv unul care tocmai deraiase, în sudul ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.