Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palada, ATAC la adresa Ecaterinei Andronescu: Cei care critită PSD se vor scufunda în anonimat. Nu moarte partidul când vor civilii

Mirel Palada

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, sustine, intr o postare pe Facebook, ca PSD va rezista atacurilor din interior, mentionand ca cei care il critica se vor scufunda in anonimat.

''Tot n-ați înțeles cum funcționează acest partid. Cu cît e atacat mai tare, cu atît se mobilizează mai abitir să se apere și devine mai puternic. Iar cei care l-au condus și apoi îl critică să știți că nu cîștigă nimic. Geoană. Ponta. Acum, mai nou, Cati Andronescu. Se vor scufunda în anonimatul procentului mic la fel cum s-au scufundat Teo și Florin Călinescu după ce au plecat de la Pro TV.

Citește și: Ecaterina Andronescu, acuzata de PACT cu diavolul: Reacția EXPLOZIVĂ a fostului ministru

PSD nu e un partid de lider, să se sfărîme după ce îi piere imaginea centrală, cum a pățit PDL. PSD e un partid de idee. Ideea e simplă. Nu e vorba despre stînga aici în propoziție. E altceva. E conservatorism. Și cît timp există progresism, există și conservatorism într-o societate.

Deci pe loc repaus și joc de glezne de voie: nu moare PSD cînd vor civilii.'', a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.