Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palada, primele comentarii despre dezbatere si radografia reactiilor pe Facebook

Mirel Palada

Sociologul si consilierul guvernamental Mirel Palada a comentat pe Facebook dezbaterea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. El sustine ca Ponta "a fost mai neamt" decat Iohannis, in timp ce acesta din urma "a fost cu trabantul", nu ca un Panzer.

"Oamenii astia multi care apreciaza fotbalul se gindesc inevitabil la meciul Germania - Brazilia, cind nemtii le dadeau brazilienilor pe spinare si cind era scorul 7-3. In seara asta, Victor Ponta evident este muuult mai neamt decit Iohannis. Dar eu, ca un minoritar cu balonul ce sint, ma gindesc la fel de inevitabil la meciurile All Blacks unde, indiferent de scor, poate sa fie si 100 - 3, tot vin calare peste tine precum Panzerele si te calca in shenile. Ups. Am zis Panzere? Iohannis in seara asta e cu Trabantul, saracul. Ca si Trabantul tot nemtzesc era...", a spus Palada pe Facebook.

Tot Mirel Palada face si o radiografie a reactiilor pe Facebook si considera ca acestea reflecta victoria lui Ponta in urma primei dezbateri.

"Ridem, glumim, dar putem fi si seriosi si sa tragem primele concluzii: a. Ponta il domina pe Iohannis in mod copios si b. Facebookul simte aceasta dominatie, online-ul zbirnie pe aceasta", a mai spus Palada.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.