Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palada: Susținătorii lui Ponta se tem să nu pățească la fel ca Năstase

nastase ponta

Palada compară turul 2 de scrutin prezidențial cu finala campionatului mondial de rugby. În rolul campioanei mondiale, Victor Ponta.

Palada atrage atenția că marea grijă a pesediștilor este să nu se repete episoadele din 2004 și 2009, când candidații PSD, Adrian Năstase și Mircea Geoană, au pierdut la foto-finish alegerile.

palada bun

”Pentru cei care cunosc rugby, adica pentru singurele persoane care conteaza , adevarat va graesc voo: alegerile de la toamna vor semana cu recentul Campionat Mondial, unde in finala au ajuns Noua Zeelanda (cine altcineva?) si Franta (mama lor...). All Blacks erau favoriti, la fel precum si Victor Ponta este in momentul de fata favorit. Finala a fost una retinuta, cu mai putina spectaculozitate decit s-ar fi astepta mult. Cu multa munca insa si mai ales cu multe frici din partea suporterilor All Blacks. Erau bine stiute sughiturile din meciurile cu adevarat importante cu Franta, si multi se temeau sa nu se intimple la fel si atunci. La fel cum multa lume ce il sprijina pe Victor se teme ca nu cumva sa pateasca ce a patit si Nastase in 2004 ori Geoana in 2009 ("psihi mu..."). Finala de la toamna va fi la fel de strinsa, de retinuta, de marcata de perseverenta si de transpiratie ascunsa, "pe gramada". Si tot All Blacks vor invinge si de data asta...”, a scris Mirel Palada pe contul de pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.