Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palatul Buckingham neagă implicarea prințului Andrew în scandalul sexual

regina elizabeta II

Palatul Buckingham a respins ferm, într-un comunicat publicat vineri, acuzaţiile lansate de o femeie din SUA care susţine că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu Prinţul Andrew pe când era minoră, fiind folosită ca 'sclavă sexuală' de către omul de afaceri american Jeffrey Epstein, un prieten apropiat al Prinţului Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a, informează sâmbătă Sputnik. 

'Aceste acuzaţii se referă la un proces civil care se desfăşoară de mult timp în Statele Unite şi în care Ducele de York nu este parte. De aceea noi nu dorim să comentăm în detaliu. Cu toate acestea, pentru evitarea oricărui dubiu, orice sugestie potrivit căreia acte indecente au fost comise cu o minoră este categoric falsă', a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. 

În plângerea sa, femeia susţine că în perioada 1999-2002 a fost folosită ca 'sclavă sexuală' de către bancherul american Jeffrey Epstein. Femeia, numită 'Jane Doe 3' în documentele prezentate curţii, afirmă că Epstein ar fi 'împrumutat-o' prietenilor săi celebri, inclusiv Prinţului Andrew, pe când avea 17 ani. 

În 2008, Jeffrey Epstein a fost condamnat la 18 luni de închisoare după ce a pledat vinovat la acuzaţia de a fi solicitat serviciile unei prostituate în vârstă de 14 ani. În 2011, Prinţul Andrew a negat că ar fi avut vreodată relaţii cu vreuna dintre 'fetele lui Epstein'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.