Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palatul Cotroceni, iluminat în albastru cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului

palatul cotroceni

Palatul Cotroceni va fi iluminat, miercuri, începând cu ora 19.00, în albastru, cu ocazia aniversării, în acest an, a trei decenii de la ratificarea Convenției cu privire la drepturile copilului, informează Administrația Prezidențială.

”Astăzi (miercuri - n.r.), 20 noiembrie, este Ziua Internațională a Drepturilor Copilului. Cu ocazia aniversării, în acest an, a trei decenii de la ratificarea Convenției cu privire la drepturile copilului, Administrația Prezidențială se alătură campaniei UNICEF România și inițiativelor similare din întreaga lume prin iluminarea în albastru a Palatului Cotroceni, începând cu ora 19:00”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, scopul acestei acțiuni este de a reconfirma susținerea pe care România o acordă respectării și promovării drepturilor copilului.

”Acest demers constituie un semnal de alarmă cu privire la cazurile de încălcare a acestor drepturi, dar și un îndemn adresat decidenților și societății civile de a coopera în scopul creșterii calității vieții copiilor din România și de a se implica în asigurarea unui proces educațional de calitate”, se mai arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.