Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palatul Cotroceni va fi iluminat sâmbătă, începând cu ora 20,00, în portocaliu, pentru a marca Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Palatul Cotroceni

Palatul Cotroceni va fi iluminat sâmbătă, începând cu ora 20,00, în portocaliu, pentru a marca Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului, informează Administraţia Prezidenţială. Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului are ca temă în acest an "Siguranţa Medicamentelor", iar Administraţia Prezidenţială se alătură din nou acestei iniţiative, precizează sursa citată.

Conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, administrarea incorectă a medicamentelor provoacă jumătate din problemele asociate asistenţei medicale care pot fi prevenite, iar pandemia de COVID-19 a crescut semnificativ riscul erorilor de medicaţie, se mai arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale. Scopul campaniei din 2022 este de a creşte gradul de conştientizare asupra necesităţii îmbunătăţirii siguranţei medicamentelor, prin prevenirea erorilor asociate medicaţiei şi promovarea utilizării lor în condiţii de siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.