Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paleologu atrage atenţia că Dăncilă îşi face campanie folosind resursele Guvernului

Agerpres
Theodor Paleologu

Candidatul PMP la președinția României ,Theodor Paleologu, are o reacţie pe pagina de socializare refertoare la modalitatea în care premierul României îşi face campanie pentru alegerile prezidenţiale.

'România nu mai e guvernată, iar haosul și discordia se instalează la vîrful statului. Dăncilă face campanie folosind resursele guvernului și luând după ea prin țară pe miniștrii care au mai rămas. Până după 25 noiembrie mai sânt aproape trei luni. O s-o ținem tot așa?', scrie acesta pe Facebook.

Theodor Paleologu, o acuză pe Viorica Dăncilă de concurență neloială în campania electorală. El vrea ca șefa Guvernului își delege atribuțiile de premier până după alegerile prezidențiale, potrivit DIGI24.

'Mi se pare inadmisibil că se duce peste tot cu miniștri importanți din Guvern în campanie electorală. Cred că e o chestiune de minimă decență să își delege atribuțiile (...) Eu, de exemplu, mi-am suspendat cursurile. Cred că doamna Dăncilă ar face bine să își suspende și ea activitatea, pentru că e evident că e în campanie electorală. Eu, de exemplu mi-am suspendat cursurile . Cred că doamna Dăncilă ar face bine să își suspende și ea activitatea, pentru că e evident că e în campanie electorală, și să nu mai folosească mijloace net superioare. Eu am mers ieri la Brașov, am făcut 4 ore și jumătate. Dânsa merge cu elicopterul”, a arătat Paleologu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.