Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paleologu și Bodea, criticați din PNL: Când opt trag, doi dorm și vin să dea lecţii

paleologu theodor

Vocile critice din PNL ar trebui să respire şi să se întrebe dacă ele au contribuit "cu maxim maximorum" la creşterea rezultatului partidului spune vicepreşedintele formaţiunii Raluca Turcan.

Raluca Turcan crede că "vocile critice din PNL ar trebui să respire, să se uite puţin la oamenii care au muncit atât de mult pentru PNL, să se uite la locurile unde a fost performanţă şi să se întrebe dacă ei au contribuit cu maxim maximorum la creşterea rezultatului partidului".

"Eu sunt obişnuită, pentru că fac deja politică de 12 ani de zile, sunt obişnuită ca după alegeri, unii care au muncit mai puţin, care au fumat trabuc şi care şi-au dat cu părerea pe la televizor să iasă şi să spună cum puteau fi lucrurile făcute mai bine. I-aş chema să vină la firul ierbii, să meargă în comune, să vadă cât de greu este să convingi oameni, care au probleme vitale, probleme de supravieţuire dacă vreţi şi să-şi pună problema acolo să răspundă, cu oameni şi cu soluţii şi cu activitate susţinută", spune vicepreşedintele PNL.

Întrebată, la RFI, dacă Theodor Paleologu şi Cristian Bodea ar trebui excluşi din PNL, Raluca Turcan a răspuns: "Niciodată nu am susţinut excluderile, însă am susţinut să existe şi o solidaritate de partid. Este revoltător, ca în orice organizaţie, ca în orice familie, când opt trag şi doi dorm să vină să dea lecţii cei care dorm".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.