Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până și Traian Băsescu e uimit: 'Pe mine mă șochează'

basescu

Traian Băsescu a vorbit, duminică seara, la România TV, despre propunerea lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazăr din funcția de procuror general. Băsescu, devenit notoriu pentru scandalurile provocate în mandatele sale, uimește și spune că până și el e șocat de nivelul ”de mahala” în care au ajuns instituțiile din țară.

”Pe mine mă șochează nivelul de mahala la care au ajuns relațiile dintre instituții. Deși sunt numiți politic, li se pare că sunt numiți pe veci acolo. Acțiunea lui Tudorel Toader cred că e un exces. Dacă aș fi în locul lui, l-aș chema pe Lazăr și i-aș cere demisia, nu așa cum a făcut. Decizia lui Toader vine într-un moment nepotrivit, când e sub lupa Comisiei Europene, Parlamentului European. Tu vii cu o sticlă de benzină și torni pe foc. Lazăr mai are mandat până în aprilie. Nu putea Tudorel Toader să facă Revelionul cu Lazăr acolo.

A fost neispirată numirea a doi procurori generali din Sibiu cu legături. Dacă a fost vreo situție în care domnul Lazăr i-a dat NUP lui Iohannis, trebuia să se abțină să îl numească.”, a spus Traian Băsescu.

Citește și: Liviu Dragnea a mărturisit! Care este motivul pentru care a creat Tel Drum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.