Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până și boala e scrisă în stele! Top trei zodii care fac gripă cât ai zice pește!

Reddit
horoscopul zilei cruceru

Vă vine sau nu să credeți, boala e scrisă în stele! Adică unele zodii sunt mai predispuse spre anumite tipuri de afecțiuni. Dacă unii români sunt sceptici și cu greu mai cred chiar și în medicină, care e totuși o știință, alții cred că paza bună trece primejdia rea, așa că pentru a scăpa de boală pleacă urechea chiar și la astrologi.

Iată care sunt zodiile cele mai predispuse la gripă!

Rac (22 iunie - 22 iulie)Nativii zodiei Rac sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și empatia lor, dar, din păcate, aceste trăsături pot face ca aceștia să fie mai predispuși la infecții respiratorii. Racii au tendința de a-și ascunde adesea sentimentele și de a le acumula, ceea ce poate duce la stres și slăbirea sistemului imunitar. Pentru a evita gripa, Racii ar trebui să încerce să își exprime mai des emoțiile, să aibă grijă de sănătatea lor emoțională și să se vaccineze antigripal în fiecare sezon.

Pești (19 februarie - 20 martie)Nativii zodiei Pești sunt creativi și visători, dar pot fi și mai predispuși la răceli și gripă din cauza sensibilității lor. Peștii tind să se lase purtați de imaginație și pot să neglijeze igiena personală sau să evite măsurile de precauție. Pentru a evita gripa, Peștii ar trebui să acorde mai multă atenție igienei personale, să evite contactul cu persoane bolnave și să își întărească sistemul imunitar prin odihnă și alimentație sănătoasă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)Nativii zodiei Gemeni sunt energici și comunicativi, dar acest lucru îi poate face să fie mai expuși la germeni și infecții. Gemenii sunt adesea ocupati și pot neglija somnul sau să nu acorde atenție suficientă igienei personale. Pentru a evita gripa, Gemenii ar trebui să își stabilească un program regulat de somn, să fie atenți la igienă și să se vaccineze antigripal.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.