Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pancartă cu #resist agăţată de Greenpeace de o macara lângă ambasada SUA la Bruxelles

ChicagoNow
trump, biroul oval

Activişti ai ONG-ului Greenpeace s-au urcat joi dimineaţă o macara în apropierea ambasadei SUA la Bruxelles, unde preşedintele Donald Trump a petrecut noaptea anterioară, şi au desfăşurat o pancartă pe care au scris #resist, relatează agenţia EFE şi publicaţia La Libre Belgique.

În jurul orei locale 07:30, militanţi ai respectivului ONG au escaladat macaraua amplasată pe o arteră perpendiculară pe strada Belliard, la mică distanţă de cartierul european. De macara au agăţat o pancartă mare şi de culoare galbenă, pe care era scris cu negru #resist. Scena a fost supravegheată de un elicopter al poliţiei belgiene. 'Este modul nostru de a avertiza asupra ascensiunii populismului', astfel a explicat această acţiune purtătorul de cuvânt al Greenpeace Belgia, Joeri Thijs. 'Din ce în ce mai des, politicieni aleşi iau decizii contrare interesului populaţiei şi al planetei. Climatul, pacea şi o societate sănătoasă sunt indisolubil legate', a adăugat el, conform Agerpres.

Preşedintele Donald Trump a sosit miercuri la seară la Bruxelles, unde a avut întrevederi cu mai mulţi responsabili europeni şi participă joi la summitul NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.