Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pandemia de coronavirus face RAVAGII la nivel mondial: peste 500.000 de oameni au murit

Forbes
COVID coronavirus

Pandemia de coronavirus a ucis cel puţin 539.620 de persoane în întreaga lume de când biroul OMS în China a anunţat apariţia bolii COVID-19, la sfârşitul lunii decembrie, potrivit unui bilanţ stabilit de AFP din surse oficiale marţi la 19:00 GMT.

Citește și: BOMBĂ! Documente care atestă că Mugur Isărescu a colaborat cu Securitatea, furnizând informații sub numele conspirativ 'Manole'

Peste 11.693.770 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus au fost oficial diagnosticate în 196 de ţări şi teritorii de la începutul epidemiei, dintre care cel puţin 6.145.500 sunt considerate acum vindecate, informează Agerpres

Totuşi, acest număr de cazuri diagnosticate nu reflectă decât o parte din numărul real de infecţii. Unele ţări testează doar cazurile grave, altele folosesc testarea ca prioritate pentru monitorizare, iar multe ţări sărace au doar capacitate de screening limitată.

De la bilanţul realizat luni la 19:00 GMT, au fost raportate 4.466 de noi decese şi 168.927 de noi cazuri în întreaga lume. Ţările care au înregistrat cele mai multe noi decese sunt Statele Unite (733), Brazilia (620) şi Mexic (480).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.