Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pandurii, aproape de colaps: S-ar putea desfiinţa

www.gsp.ro
Pandurii Poli Iași

Pandurii Târgu Jiu este la un pas de colaps dupa retrogradarea din Liga 1, asta desi Marin Condescu era optimist dupa înfrângerea dramatica de la Botosani si a vorbit despre lupta pentru promovare. Unul dintre oficialii clubului, Robert Balaet, crede ca Pandurii nu se va înscrie în liga a doua, marele minus fiind cei peste un milion de euro, care nu mai vin din drepturile TV.

În plus, cei de la Pandurii au datorii mari catre fostii jucatori si ar urma sa soseasca o amenda mare de la FIFA. "Sunt un om corect, dar am evitat sa spun anumite chestiuni, pe care le stiam, din bun simt. Sincer, nu cred ca mai exista vreo sansa ca acest club sa mai evolueze în liga a 2-a. Nu vad solutii, pentru ca, în afara de faptul ca ai pierdut aceasta sustinere din drepturile TV, de 1,2 miloane de euro, în afara de faptul ca esti sufocat de datorii enorme, o sa mai vina si 6-7 amenzi de la FIFA din cauza fostilor jucatori, care cred ca însumeaza 1 milion de euro", a spus Balaet, conform gorjeanul.ro.

Pandurii a retrogradat dramatic în liga a doua, dupa ce a fost învinsa în prelungiri la Botosani, scor 1-2. "Vreau ca lumea sa stie ca am facut tot ce a depins de noi. Noi am încercat sa resuscitam o echipa bolnava, dar mi-am asumat acest risc de a fi înjurat la finalul campionatului. Merg demn, cu fruntea sus, am încercat tot ce a depins de mine. Nu stiu nimic de alte planuri la Târgu Jiu, nu am vorbit cu nimeni pe aceasta tema, eu am avut un mandat care a luat sfârsit. Am stiut de la început în ce ma bag, nu regret nicio secunda", a mai afirmat Balaet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.