Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică la bordul unui avion Air China de pe ruta Paris - Beijing. Aeronava a revenit pe aeroport după numai 30 de minute, din cauza unei alerte teroriste

stiripesurse.ro
avion

Un zbor operat de Air China care asigura o legătură de la Paris la Beijing s-a întors din drum, la 30 de minute după decolare, în urma unei false alerte, din cauza unei neînţelegeri între un pasager rămas la sol şi compania chineză, a declarat Delegaţia prefectorală a aeroporturilor pariziene pentru AFP, conform news.ro

Air China a anunţat joi după-amiaza că zborul CA876, care a decolat joi, la ora locală 12.59 (13.59) de pe Aeroportul Charles-de-Gaulle, a fost nevoit să se întoarcă din drum din cauza unei alerte ”teroriste”.

”Din motive de securitate, zborul CA876 s-a întors la Paris, unde a aterizat în securitate”, a anunţat compania chineză pe reţele de sicializare.

Această alert falsă a fost cauzată de o neînţelegere între un pasager rămas la sol şi  companie, a precizat Delegaţia prefectorală a aeroporturilor pariziene.

”Un pasager întârziat de un colet abandonat pe aeroportul Roissy a sunat la companie anunţând că există o bombă în terminal, iar interlocutorul său a înţeles că era o bombă în avion”, potrivit acestei surse.

O anchetă judiciară a fost deschisă, iar acest bărbat - un australian, potrivit unei surse apropiate anchetei -  a fost plasat în arest preventiv, potrivit aceleiaşi surse.

”Avionul a aterizat la Roissy către ora (locală) 13.55 (14.55, ora României). El s-a întors din drum după numai 30 de minute de zbor”, a adăugat Delegaţia.

Toţi pasagerii de la bordul acestui Boeing de tip 787 au plecat la Beijing joi seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.