Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică pe o șosea din Prahova - Rezervorul unui comion a explodat. Trafic îngreunat pe DN 1D

breaking news

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1 D, care face legătura între judeţele Prahova şi Ialomiţa, este îngreunată, o bandă a şoselei fiind impracticabilă după ce un camion încărcat cu ciment a luat foc, iar rezervorul autovehiculului a explodat, în urma exploziei o parte din ciment împrăştiindu-se pe şosea, informează news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, camionul care transporta ciment a luat foc în timp ce se afla în comuna Ciorani. Flăcările au cuprins capul tractor şi anvelopele, iar în incendiu rezervorul autovehiculului a explodat.

În urma deflagraţiei, o parte din încărcătura transportată a fost aruncată pe şosea. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului.

La această oră, una dintre cele două benzi ale DN 1 D este impracticabilă. DN1 D face legătura între judeţele Prahova şi Ialomiţa. De asemenea, aceasta este vechea rută către Constanţa, folosită de prahovenii care nu vor să ocolească prin capitală, pentru a circula spre mare pe autostradă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.