Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ pe șosea: Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers

Foto: Viva FM
incendiu autobuz

Un autobuz cu pasageri aparţinând SC Transport Local SA Târgu Mureş, care efectua miercuri o cursă regulată pe strada Gheorghe Doja către centrul municipiului s-a aprins în timpul mersului, în urma unui scurtcircuit survenit la motor, fără a se înregistra victime. 

Căpitanul Cristian Virag de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş a declarat pentru AGERPRES că la faţa locului s-au deplasat două autospeciale ASAS, un ofiţer şi 10 subofiţeri, însă incendiul a fost lichidat până la sosirea pompierilor.

TENSIUNE între membrii comisiei privind alegerile din 2009: Stai și te întrebi cum mai rezistă țara


Directorul SC Transport Local SA Târgu Mureş, Tatar Bela, a menţionat că în autobuz nu erau mulţi călători la ora incidentului, iar şoferul i-a evacuat şi a stins incendiul, care era "mai mult fum decât flăcări', cu extinctorul din dotare. 

'A fost un scurtcircuit în spate, la motor, sub capota motorului. Nu erau aşa mulţi pasageri. Este un autobuz vechi, din 2005, noi acum trebuie să îl reparăm. Este un scurtcircuit, se va stabili de unde a pornit, undeva la cablaje, putea să pornească de la radiator, de la acumulator, undeva în legătură cu cablajele. Trebuie schimbată partea electrică din spate. Noi facem revizia obligatorie din şase în şase luni, însă astfel de incidente se pot întâmpla oricui. Autobuzul era cu toate reviziile la zi. Nu a fost focul aşa mare, mai mare a fost fumul, întrucât nici măcar scaunele din spate nu au fost afectate', a arătat Tatar Bela.

content-image

Foto: Viva FM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.